پارکت - قیمت پارکت
پارکت یکی از انواع کفپوش هاست که برای پوشاندن کف یک مکان به کار میره. در اینجا قصد داریم اطلاعات مختصری درباره انواع کفپوش ها و دلیل استفاده از آنها و همچنین اطلاعات کاملی درباره پارکت و انواع آن به شما عزیزان بدهیم.
این مقاله به ما کمک می کند تا بفهمیم خرید پارکت به صرفه است یا خیر؟ بهترین کفپوش برای محل کار یا خانه ما چیست؟ و چقدر می توانیم برای آن هزینه کنیم؟
پس با ما همراه باشید :
انتخاب کفپوش مناسب
یکی از اولین چیز هایی که در هنگام ساخت یک مکان باید برای طراحی دکوراسیون، آن را در نظر بگیریم، کف کار و کفپوش آن است.
اولین اصلی که کاملا به چشم می آید و دکوراسیون و رنگ آن را باید با آن هماهنگ کرد کفپوش محیط است. در واقع اگر کف خانه شما سرامیک باشد، باید به یک نوع رنگ و چیدمان وسایل خانه را ترتیب دهید و اگر کف خانه تان پارکت بود باید به نحوی دیگر محیط را مطابق آن ترتیب دهید.
پس برای اینکه دکوراسیون خانه یا محل کارتان را به طور اصولی درست کنید اول از همه به کفپوش محیط اهمیت دهید و در انتخاب آن دقت کنید.
انواع کفپوش ها
در سال های قبل به طور معمول در هنگام ساخت کف زمین را موزائیک میکردند و روی آن کامل موکت پهن می کردند و روی موکت فرش می انداختند. اما کم کم این طرز ساخت منسوخ شد و جای آن را کفپوش های دیگری مثل سرامیک ، پارکت ، پارکت لمینت و ... گرفتند.
سرامیک : در چندین سال گذشته محبوبیت سرامیک افزایش چشمگیری داشته و بی دلیل هم نبوده است. سرامیک تنوع بسیار زیادی دارد و در طرح ها و رنگ های مختلف تولید و عرضه می شود، علاوه بر این سرامیک را به راحتی می توان با آب و مواد شوینده شست و شو داد و تمیز کرد.
ولی سرامیک معایبی هم دارد، از جمله اینکه به طور ذاتی سفت است و همچنین دمایش در اکثر اوقات سرد است و این برای استخوان های بدن چیز خوبی نیست و در دراز مدت باعث درد مفاصل و استخوان ها می شود. در ضمن سرامیک در برابر فشار شکننده است و احتمال ترک خوردنش وجود دارد و جای ترک ها بر روی سرامیک باقی می ماند و همین باعث می شود آن قسمت زیبا به نظر نرسد.
پارکت : یک نوع ویژه از کفپوش است که از برش های چوب تنه درختان مختلف (کاج ، بلوط و ... ) تولید می شود.
طریقه تولید آن به این صورت است که تنه درختان را در اندازه های مختلفی برش میزنند و بعد از عملیات صیغل کاری و ... به صورت مستقیم به عنوان پارکت در محل مورد نظر نصب می شود.
مزایای پارکت
1- پارکت چون از جنس چوب است به همین دلیل دارای تعادل دمایی است و به سرعت سرد و گرم نمی شود و حس خوبی از راه رفتن و نشستن روی آن میگیریم.
2- پارکت به دلیل چوبی بودن از نرمی خاصی نسبت به سرامیک و موزائیک برخوردار است و هم به این دلیل هم به دلیل گرم بودنش به استخوان های بدن آسیب نمیزند.
3- طبیعی بودن پارکت این امتیاز مثبت را دارد که برای ما عوارض شیمیایی به همراه ندارد.
و مطمعن هستیم که در محیطی کاملا طبیعی زندگی میکنیم.
4- ماندگاری بالا از ویژگی های خوب پارکت است، به شرطی که از آن درست استفاده کنیم.
در واقعا پارکت این قابلیت را دارد که تا چند دهه برای ما کار کند، به شرطی که به آن آسیبی نرسانیم. منظور از آسیب، زدن اشیا نوک تیز به آن، ریختن آب روی آن و تماس دائمی آن با رطوبت است.
اگر موارد بالا را رعایت کنیم احتمال خراب شدن پارکت را به حداقل می رسانیم.
معایب پارکت
1- پارکت در صورت نصب نادرست و غیر اصولی، سر و صدای بدی ایجاد می کند و همچنین عملیات نصب نسبتا دشواری دارد.
2- رسیدگی به پارکت کمی دشوار است و در صورت خراشیده شدن یا برخورد شئ نوک تیز با آن باید یک بار صیغل داده و لاک زده شود تا خسارت وارده جبران و ترمیم شود.
3- پارکت در آتش سوزی خطر را دوچندان می کند، به خاطر این که از جنس چوب است و با شعله آتش مشتعل می شود.
4- آب دشمن پارکت است و باید حواستان باشد که پارکت با آب تا جای ممکن تماسی نداشته باشد، زیرا موجب از بین رفتنش می شود.
پارکت لمینت
به تدریج و با معرفی پارکت به بازار کم کم کار کردن با آن سخت شد و همچنین هزینه های آن طوری نبود که همه قشر های مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
و همچنین پارکت های اولیه به علت اینکه از چوب تنه درخت درست شده بودند، از تنوع زیادی برخوردار نبودند و در چند طرح محدود می شدند، و مشتریان انتخاب های زیادی نداشتند.
پس به همین منظور پارکت های لمینتی تولید و راهی بازار شدند.
مزیت های پارکت لمینت
1- پارکت لمینت نصب آسان تر و سریع تری نسبت به پارکت چوبی دارد و همچنین در نصب آن از چسب استفاده نمی شود.
2- در ساخت پارکت های لمینت به جای چوب تنه درختان از HDF یا همان (چوب متراکم) استفاده می کنند، به همین خاطر ضرر کمتری به محیط زیست می رسانیم.
3- به واسطه پیشرفت صنعت چاپ، پارکت های لمینت را میتوانید در طرح ها و رنگ های گوناگون سفارش داده و تحویل بگیرید.
4- ایجاد سر و صدای کمتر نسبت به پارکت در هنگام راه رفتن و حرکت.
5- قیمت پارکت لمینت نسبت به قیمت پارکت چوبی ارزان تر است.
معایب پارکت لمینت
1- پارکت لمینت نسبت به پارکت، سفت و سخت تر است و به مفاصل و استخان ها فشار می آورد. با اینکه در پارکت لمینت، در لایه های زیرین اش از فوم یا کاغذ استفاده می کنند تا قدری انعطاف و نرمی اش را بالا ببرند اما باز هم سفتی آن نسبت به پارکت حس می شود.
2- پارکت لمینت برعکس پارکت، عمر زیادی ندارد و معمولا پس از چند سال استفاده، عیب هایش نمایان می شود و باید عوض شود.
3- امکان ایجاد درز در لابه لای پارکت لمینت، درصورت نصب غیر صحیح.
برای
قیمت پارکت
قیمت پارکت لمینت
پارکت لمینت قیمت
برای تعیین قیمت پارکت عوامل مختلفی تاثیر گذارند، از جمله : نوع پارکت ، ایرانی یا خارجی بودن پارکت ، هزینه زیرسازی پارکت ، مساحت مکان مورد نظر برای پارکت شدن و...
مثلا هزینه نصب پارکت برای جایی که مساحت اش 50 متر است متفاوت است با یک مکان 200 یا 300 متری، به همین دلیل توصیه می کنیم قبل از آوردن نصاب پارکت ، با او بر سر قیمت نصب پارکت توافق کنید.
اگر می خواهید محیط مورد نظرتون به بهترین شکل پارکت شود، باید حتما از زیرسازی آن مطمعن شوید. زیرسازی به خصوص برای مکان هایی که ناهمواری در سطح خود دارند یا احیانا سیستم حرارتی شان گرمایش از کف است، لازم است.
به این منظور قبل از عملیان نصب، از نصاب مورد نظرتون بخواهید که هزینه زیرسازی محیط را برآورد کند تا برای محاسبه قیمت نصب پارکت چیزی را از قلم نیاندازید.
برای تعیین قیمت پارکت نوع پارکت نیز تاثیرگذار است. برای مثال به طور عمومی، قیمت پارکت لمینت از پارکت های چوبی کمتر است و همچنین به دلیل اینکه نصب آسان تری نسبت به پارکت های چوبی دارند، هزینه نصب آنها نیز کمتر از پارکت های چوبی است.
در نهایت توصیه میکنیم حتما با مشاورین ما در تماس باشید تا در انتخاب با کیفیت ترین پارکت مخصوص خود شما، شما را یاری کنند.
پارکت راش
چوب راش همیشه به عنوان یکی از چوب های مستحکم شمرده میشده است و مصرف آن در کشور های اروپایی و همچنین مناطق شمالی کشور خودمان رواج دارد.
به دلیل سفت و سخت بودن چوب درخت راش، پارکت آن هم از استحکام بالایی برخوردار است و به زحمت روی آن خط و خش می افتد. به همین دلیل پارکت راش برای مکان هایی که رفت آمد معمولی مثل خانه یا حتی مکان هایی که رفت و آمد کمی زیاد هم دارند مناسب است.
پارکت چوب راش در رنگ ها و طرح های مختلفی درست می شود. زیرا خود تنه درخت راش از چند رنگ مختلف تشکیل شده است. به طور مثال پوسته درخت راش از رنگ های روشن و قسمت های داخلی تنه درخت راش از رنگ های تیره تر تشکیل می شود.